Jongerencoach

Daar sta je dan… aan het begin van je zelfstandige leven. Ben je hier klaar voor? Heb jij genoeg gereedschap in je koffer of heb je het gevoel dat deze koffer nog leeg is of halfvol? Een halfvolle of lege koffer kan gepaard gaan met diverse angsten en onzekerheden, misschien zelfs paniek. Hoe moet het allemaal, welke keuzes moet je maken en waar baseer je deze op? Als jongerencoach begeleid ik je graag naar een antwoord op deze moeilijke levensvragen.

Een stevige basis

Voel jij een stevige basis in jezelf of dobber je eigenlijk maar wat rond en doe je maar wat? Kijk je misschien om je heen hoe anderen het doen, maar merk je dat het vanbinnen niet goed gaat? Grijp je zelfs naar middelen om je gelukkiger te voelen? Ik bied jou graag de begeleiding die je nodig hebt om jouw zelfbeeld te verbeteren. Ik zorg er graag voor dat je weer blij bent met jezelf en weer lekker in je vel komt te zitten.

Wellicht heb je in het verleden iets naars meegemaakt of ga je gebukt onder bepaalde vragen over het volwassen leven. Ik nodig je graag bij mij uit om nare ervaringen te verwerken en samen op zoek te gaan naar antwoorden op jouw prangende levensvragen.

Sterk in je schoenen

Ik bied jou diverse, bruikbare handvatten zodat jij het juiste pad kiest. Op deze manier kun jij keuzes maken vanuit de persoon die jij bent en jouw normen en waarden. Ik leer je om de regie te pakken over jouw eigen leven zodat je sterk in je schoenen staat. Wat jouw vraag ook is; ik ga samen met jou op zoek naar een passend antwoord. Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben.

Contact

Ik bied jongeren coaching aan eenieder die hier behoefte aan heeft. Heb je interesse in mijn werkwijze als jongerencoach of heb je hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en plan een gratis intake-kennismaking. De kosten voor de sessies zijn € 40,- per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515–78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek

 


Blogs Jongeren

  • Lees ook mijn blog: Ben ik goed genoeg?