Vind de weg naar een gelukkiger leven voor jouw kind met kinderpsycholoog Maria Ligthart in Bolsward, Friesland

Kinderpsycholoog Friesland: In het hart van Bolsward, Friesland, biedt Maria Ligthart, een ervaren kinderpsycholoog en gezinscoach, een warme en uitnodigende plek waar kinderen en gezinnen ondersteuning kunnen vinden op hun pad naar welzijn. Met een holistische benadering richt Maria zich op het bevorderen van geluk, gezondheid en harmonie in het leven van je kind. Ontdek hoe Maria’s expertise en toewijding jouw kind kunnen helpen een gelukkiger leven te leiden.

De Holistische benadering: Maria Ligthart staat bekend om haar unieke holistische benadering van kinderpsychologie. Zij gelooft dat ware genezing en groei voortkomen uit het kijken naar het kind als geheel – mentaal, emotioneel, fysiek en sociaal. Deze benadering erkent de complexe interacties tussen verschillende aspecten van het leven van een kind en streeft ernaar deze in balans te brengen voor optimaal welzijn.

.

Kinderpsycholoog Friesland

Over Maria Ligthart

Als gekwalificeerde kinderpsycholoog en holistisch therapeut heeft Maria Ligthart een rijke ervaring in het werken met kinderen en gezinnen uit diverse achtergronden. Haar praktijk in Bolsward is een toevluchtsoord waar zij gebruikmaakt van empathische luistervaardigheden, creatieve therapieën en evidence-based praktijken om elk kind en gezin te ondersteunen.

 

Diensten voor kinderen en gezinnen

Maria biedt een reeks diensten aan die zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van jouw kind en gezin te voldoen:

  • Individuele Kindertherapie: Persoonlijke sessies die kinderen helpen bij het navigeren door emotionele uitdagingen, gedragsproblemen, en levensveranderingen.
  • Gezinstherapie: Een benadering die het hele gezin of enkele leden daarvan betrekt bij het proces, gericht op het verbeteren van communicatie, oplossen van conflicten en versterken van familiebanden.
  • Ouderbegeleiding en Coaching: Ondersteuning en advies voor ouders over hoe ze een ondersteunende, begripvolle omgeving voor hun kind kunnen creëren.
  • Intuïtieve begeleiding: Behalve ervaring en opleiding maakt Maria ook gebruik van haar intuïtie en innerlijk weten hetgeen ervoor zorgt dat ze snel tot de kern van het probleem komt.
  • Speltherapie individueel: Met behulp van knuffels en ander speelgoed weet Maria ingang te krijgen tot de beleving van het kind. Zo komt de oorzaak van het probleem aan het licht en kan dit in het spel een positieve wending krijgen.
  • Speltherapie in groepsverband: Bij voldoende deelname is er gelegenheid tot het bijwonen van speltherapie in de vorm van acteren, zang en dans, met name geschikt voor angstige kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8 jaar en hun ouders.
  • Hulp bij lichamelijke storingen: Diepgaand onderzoek naar blokkades in het energieveld en behandeling daarvan.

 

Waarom kiezen voor Maria Ligthart?

Maria’s benadering is niet alleen gericht op het aanpakken van de symptomen, maar ook op het begrijpen en behandelen van de onderliggende oorzaken van problemen. Zij biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich vrij kunnen uiten en waarin gezinnen samen kunnen werken aan een gelukkiger en gezonder leven.

 

Jouw kind’s reis naar geluk

De reis begint met een grondige beoordeling waarin Maria jouw kind’s behoeften, sterke punten en uitdagingen verkent. Van daaruit werkt ze samen met jou en je kind om een gepersonaliseerd behandelplan te ontwikkelen dat gericht is op het behalen van concrete doelen, of het nu gaat om het verbeteren van emotioneel welzijn, het versterken van sociale vaardigheden, of het navigeren door familiedynamiek. Daarbij bepaal je zelf of en wanneer je de volgende sessie wilt laten plaatsvinden. Maria zal geen inbreuk doen op jouw privacy, tenzij nadrukkelijk is gevraagd om begeleiding van een bepaald aspect in het leven van jouw kind of gezin. De autoriteit en verantwoordelijk blijft ten allen tijde bij jou zelf.

 

Neem de eerste stap

Als je jouw kind een gelukkiger leven wilt helpen leiden, nodigt Maria Ligthart je uit om contact op te nemen. Lees de website om meer te leren over haar diensten of om een afspraak te maken. Laat Maria jouw kind begeleiden op de weg naar een gelukkiger, gezonder en meer vervuld leven.

Maria Ligthart in Bolsward, Friesland, is meer dan een kinderpsycholoog; ze is een toegewijde partner in de reis van jouw kind naar geluk. Met haar holistische benadering en diepgaande toewijding aan het welzijn van elk kind, biedt Maria een veilige haven waar jouw kind kan groeien, leren en bloeien. Neem vandaag nog contact op en zie hoe Maria’s expertise en zorg jouw kind kunnen helpen een gelukkiger leven te leiden.


Afspraak maken kinderpsycholoog Friesland?

Heb je interesse in mijn werkwijze of heb je hier vragen over? Neem dan contact met mij op. Het intakegesprek is gratis, de sessies zijn Є 40,- euro per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515-78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek

Kinderpsycholoog Friesland