Persoonlijke voedingscoach

Wanneer je op zoek bent naar een voedingscoach in Bolsward, Friesland kun je terecht bij Maria Ligthart. Als gezondheidscoach kijk ik verder dan enkel de voeding en lichamelijke beweging. Ik zoek dieper in jouw gevoelswereld en overtuigingen. In de vorm van therapie bied ik jou een behandeling bij een eetstoornis of andere eetproblemen. Als psycholoog werk ik zowel met kinderen als met volwassenen

Eetstoornisbehandeling

Ervaar jij bepaalde problemen met eten of is er een eetstoornis bij jou vastgesteld? Kom je er alleen niet uit? Ik bied jou de coaching die jij nodig hebt. Hoewel ik veel weet van voeding, zoek ik ook naar de onderliggende oorzaak van jouw eetstoornis. Dan komen we terecht bij emoties, onzekerheid etc.

Aan de hand van mijn holistische levensvisie komen we snel tot de oorzaak van jouw probleem. Holistisch wil zeggen dat het lichaam en geest één zijn en energetisch op elkaar inwerken.

Er zijn verschillende methoden die ik hanteer om achter de antwoorden op jouw hulpvraag te komen. Ik ga op zoek naar de oorzaak van binnenuit. Ik maakte reeds het verschil bij mensen met overgewicht en bij ondergewicht.

Gratis intakegesprek

Neem gerust contact met mij op voor een gratis intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en gaan we dieper in op jouw hulpvraag.  Ik werk niet volgens een vast programma, zo kan ik goed en snel inspelen op dat wat er is.

Contact

Heb je interesse in mijn werkwijze of heb je hier vragen over? Neem dan contact met mij op en plan een gratis intake-kennismaking. De kosten voor de sessies zijn € 40,- per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515–78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek