Jongerencoach in Friesland

Vind professionele begeleiding bij Maria Ligthart

Jongerencoach Friesland: De overgang van kindertijd naar volwassenheid kan voor veel jongeren in Friesland een uitdagende tijd zijn. Maria Ligthart, gevestigd in Bolsward, biedt als ervaren psycholoog en jongerencoach een helpende hand. Maria’s professionele begeleiding is gericht op het ondersteunen van jongeren bij het navigeren door de complexiteiten van deze levensfase. Ontdek hoe Maria’s deskundige aanpak jongeren kan helpen hun volledige potentieel te bereiken.

 

De rol van een jongerencoach in Friesland

Een jongerencoach speelt een cruciale rol in het leven van veel jongeren, door hen te begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling, het maken van keuzes en het overwinnen van uitdagingen. In Friesland biedt Maria Ligthart deze essentiële dienst, met een focus op het ondersteunen van jongeren in hun unieke groeiproces.

 

Jongerencoach Friesland

Over Maria Ligthart – Jongerencoach Friesland

Als een toegewijde psycholoog met een hart voor jongerenwerk, brengt Maria Ligthart een schat aan ervaring en empathie naar haar praktijk in Bolsward. Haar benadering is holistisch en persoonlijk, waarbij ze de tijd neemt om elke jongere te begrijpen en op maat gemaakte begeleiding te bieden. Maria’s doel is om jongeren te empoweren, zodat ze zelfverzekerd de uitdagingen van het leven kunnen aangaan.

Jongeren uit Friesland en daarbuiten hebben al significant voordeel behaald uit Maria’s coaching. Hun verhalen getuigen van verbeterde zelfinzicht, betere stresshantering en succesvolle navigatie door de uitdagingen van het jongvolwassen leven. Maria’s begeleiding heeft niet alleen een positieve impact op de jongeren zelf, maar ook op hun families en de bredere gemeenschap.

 

Diensten aangeboden door Maria Ligthart

Maria’s jongerencoaching diensten zijn veelzijdig en ontworpen om te voldoen aan de diverse behoeften van jongeren:

  • Persoonlijke ontwikkeling: Begeleiding bij het identificeren van persoonlijke doelen, talenten en passies.
  • Stress en angst management: Technieken en strategieën om om te gaan met stress, angst en andere emotionele uitdagingen.
  • Relatie en sociale vaardigheden: Hulp bij het verbeteren van communicatievaardigheden en het opbouwen van gezonde relaties.
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld: Werk aan het versterken van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positief zelfbeeld.
  • Intuïtieve begeleiding: Behalve een rijke ervaring en opleiding maakt Maria ook gebruik van haar intuïtie en innerlijk weten, hetgeen ervoor zorgt dat ze snel tot de kern van het probleem komt.
  • Creatieve therapie: Maria zet haar creativiteit in om in te gaan op dat wat er speelt en nodigt ook jou uit, wanneer je dat wilt, je creativiteit te ontwikkelen en te ontplooien. Denk daarbij aan beeldtaal, tekeningen, poëzie of anderszins.

 

 Waarom kiezen voor jongerencoaching bij Maria Ligthart?

Kiezen voor Maria Ligthart als jouw jongerencoach betekent kiezen voor iemand die echt begrijpt wat jongeren doormaken. Haar professionele achtergrond als psycholoog, gecombineerd met haar natuurlijke empathie en toewijding, maakt haar uitermate geschikt om jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke en emotionele ontwikkeling. Maria biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar jongeren zich gehoord en begrepen voelen.

 

Jouw pad naar groei en ontwikkeling

Maria’s traject begint met een grondige intake om de unieke situatie en behoeften van de jongere te begrijpen. Samen ontwikkelen jullie een gepersonaliseerd begeleidingsplan, gericht op specifieke doelen en uitdagingen. Door middel van één-op-één sessies en praktische oefeningen, helpt Maria jongeren hun eigen kracht te vinden en positieve stappen te zetten richting hun toekomst. Daarbij bepaal je zelf of en wanneer je de volgende sessie wilt laten plaatsvinden. Maria zal geen inbreuk doen op je privacy tenzij nadrukkelijk is gevraagd om begeleiding van één of meerdere aspecten in je leven. De autoriteit en verantwoordelijkheid voor je leven blijft ten allen tijde bij jou zelf.

 

Neem vandaag nog de stap

Ben je een jongere in Friesland die op zoek is naar begeleiding, of ken je iemand die dat is? Neem dan contact op met Maria Ligthart in Bolsward. Bezoek www.gezinscoachbolsward.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken. Begin aan jouw reis naar persoonlijke groei en ontwikkeling met Maria’s professionele ondersteuning.

Jongerencoaching in Friesland krijgt een diepere betekenis met Maria Ligthart. Haar professionele begeleiding, gecombineerd met een empathische en persoonlijke benadering, biedt jongeren de steun die ze nodig hebben om te navigeren door de uitdagingen van het leven. Maria’s toewijding aan het empoweren van jongeren zorgt ervoor dat ze zelfverzekerd en met vertrouwen hun toekomst tegemoet kunnen gaan. Ontdek hoe Maria Ligthart jou kan helpen jouw potentieel te realiseren.

 

Afspraak maken – Jongerencoach Friesland?

Heb je interesse in mijn werkwijze of heb je hier vragen over? Neem dan contact met mij op. Het intakegesprek is gratis, de sessies zijn Є 40,- euro per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515-78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek

Jongerencoach Friesland