Spiritueel coach

Als spiritueel coach help ik jou om contact te maken met degene die jij écht bent. Ik begeleid je om weer één met jezelf te worden; met jouw hele hart en ziel. Deze eenwording geeft je meer rust, zelfvertrouwen, innerlijke vrede en verhoogt je lichamelijke gezondheid. In mijn coaching worden beperkende overtuigingen doorbroken en worden blokkades verwijderd. Wat jouw hulpvraag ook is; ik bied jou de begeleiding die je nodig hebt.

Begeleiding op jouw spirituele pad

Iedereen beschikt over een spirituele laag, alleen is niet iedereen zich hier bewust van. Deze kant wordt op een bepaald moment in je leven getriggerd, bijvoorbeeld bij een overlijden of ziektediagnose. Ik sta voor jou klaar wanneer je bijvoorbeeld wilt praten over de dood en behoefte hebt aan begeleiding op jouw spirituele pad. Ik kan je helpen bij allerlei problemen die kunnen voorkomen in je spirituele laag. Of dit nu gaat over religies, eenzaamheid, het overlijden van dierbaren of de zoektocht naar de zin van het leven.

Verschillende methoden

Als spiritueel, holistische life coach gebruik ik een diepere benadering. Samen gaan we op zoek naar diepere overtuigingen en verbindingen om op deze manier jouw ware ik terug te vinden. Ik maak gebruik van verschillende technieken en methoden om dit doel te bereiken. Dit kan onder andere in de vorm van gesprekken, visualisaties en dieptecounseling zijn. Het traject wordt geheel aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Contact

Als spiritueel coach begeleid ik jou graag op de weg naar jouw ware ik. Heb je interesse in mijn werkwijze of heb je hier vragen over? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en plan een gratis intake-kennismaking. De kosten voor de sessies zijn € 40,- per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515–78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek