Kindercoaching – Gedragsproblemen kind Friesland

Vind professionele begeleiding bij Maria Ligthart

Gedragsproblemen kind Friesland: In de zoektocht naar ondersteuning en begeleiding voor kinderen, staat Maria Ligthart in Bolsward, Friesland, bekend als een toegewijde kindercoach en psycholoog. Met een hart voor het welzijn van kinderen biedt Maria professionele begeleiding om hen te helpen bloeien. Ontdek hoe Maria’s empathische aanpak en deskundige inzichten je kind kunnen begeleiden op weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

De rol van een kindercoach in Friesland

Kindercoaching is een gespecialiseerde vorm van begeleiding, ontworpen om kinderen te ondersteunen bij hun emotionele, sociale en academische uitdagingen. In Friesland biedt Maria Ligthart deze essentiële dienst, met een focus op het creëren van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin kinderen zich vrij voelen om hun gevoelens en gedachten te uiten.

.

Gedragsproblemen kind Friesland

Over Maria Ligthart

Maria Ligthart is een ervaren psycholoog met een specifieke focus op kindercoaching. Haar praktijk in Bolsward is een welkome plek voor kinderen en hun gezinnen die op zoek zijn naar ondersteuning. Maria’s benadering is holistisch; ze kijkt naar het kind als geheel en begrijpt dat elk kind uniek is. Haar doel is om kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken door hen te voorzien van de tools en strategieën die ze nodig hebben om hun uitdagingen aan te gaan.

Gezinnen uit Friesland en omstreken delen enthousiast hun positieve ervaringen met Maria’s kindercoaching. Deze verhalen benadrukken de significante vooruitgang die kinderen hebben geboekt op het gebied van zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en algemeen welzijn. Maria’s begeleiding heeft niet alleen een impact op de kinderen zelf, maar ook op hun gezinnen, die een positieve verandering zien in de dynamiek en communicatie thuis.

 

Diensten aangeboden door Maria Ligthart – Gedragsproblemen kind Friesland

Maria’s kindercoaching diensten zijn divers en op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk kind:

  • Emotionele ondersteuning: Hulp bij het navigeren door gevoelens van angst, verdriet of woede.
  • Sociale vaardigheden: Begeleiding bij het ontwikkelen van positieve interacties met leeftijdsgenoten en volwassenen.
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld: Werk aan het opbouwen van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen.
  • Ouder-kind communicatie: Verbetering van de communicatie en relatie tussen ouder en kind.
  • Speltherapie individueel: Met behulp van knuffels en ander speelgoed weet Maria ingang te krijgen tot de beleving van het kind. Zo kan de oorzaak naar boven komen en kan het probleem in het spel een positieve wending krijgen.
  • Speltherapie in groepsverband: Bij voldoende deelname is er gelegenheid tot het volgen van lessen acteren, zingen en dansen. Dit is met name geschikt voor angstige kinderen van 5 tot en met 8 jaar om zo, samen met één van de ouders, meer vrijheid te krijgen.
  • Intuïtieve begeleiding: Behalve haar rijke ervaring en opleiding maakt Maria ook gebruik van haar intuïtie en innerlijk weten, hetgeen ervoor zorgt dat zij snel tot de kern van het probleem komt.

 

Waarom kiezen voor kindercoaching bij Maria Ligthart?

Kiezen voor Maria Ligthart als kindercoach betekent kiezen voor iemand die diep begaan is met het welzijn van je kind. Haar professionele achtergrond als psycholoog, gecombineerd met haar natuurlijke empathie en begrip, maakt haar uitermate geschikt om kinderen te begeleiden en ondersteunen. Maria’s aanpak is persoonlijk en afgestemd op de individuele behoeften van het kind, waardoor zij effectieve, langdurige veranderingen kan bewerkstelligen.

 

Jouw kind’s reis naar groei en ontwikkeling

De reis begint met een uitgebreide intake om de behoeften en doelen van jouw kind te begrijpen. Samen met Maria ontwikkel je een gepersonaliseerd begeleidingsplan dat aansluit bij de unieke situatie van jouw kind. Door middel van één-op-één sessies, huisbezoeken, praktische oefeningen en voortdurende ondersteuning, zal je kind leren omgaan met uitdagingen en bouwen aan een sterke, veerkrachtige toekomst. Daarbij bepaal je zelf of en wanneer je de volgende sessie wil laten plaatsvinden. Maria zal geen inbreuk op je privacy doen, tenzij nadrukkelijk is gevraagd om begeleiding van één of meerdere aspecten in je leven. De autoriteit en verantwoordelijkheid voor je leven blijft ten allen tijden bij jou zelf.

 

Neem vandaag nog de stap

Als je op zoek bent naar kindercoaching in Friesland en je kind wilt ondersteunen in zijn of haar persoonlijke groei en ontwikkeling, nodigt Maria Ligthart je uit om contact op te nemen. Bezoek www.gezinscoachbolsward.nl voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Laat Maria jou en je kind begeleiden op de weg naar een gelukkiger en gezonder leven.

Kindercoaching in Friesland krijgt een nieuwe dimensie met Maria Ligthart. Haar deskundige begeleiding, gecombineerd met een warme, persoonlijke aanpak, biedt kinderen en hun gezinnen de ondersteuning die ze nodig hebben om te groeien, te leren en te bloeien. Of je kind nu worstelt met emotionele, sociale of academische uitdagingen, Maria is hier om te helpen met professionele, liefdevolle begeleiding.

 

Afspraak maken – Gedragsproblemen kind Friesland?

Heb je interesse in mijn werkwijze of heb je hier vragen over? Neem dan contact met mij op. Het intakegesprek is gratis, de sessies zijn Є 40,- euro per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515-78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek

Gedragsproblemen kind Friesland