Psycholoog in Friesland en omgeving

Kamp je met een probleem? Heb je het gevoel dat je vastzit in bepaalde patronen of zit je opgesloten in jezelf en wil je jezelf hieruit bevrijden? Ik kan je daarbij helpen in mijn praktijk Gezinscoach Bolsward. Als psycholoog help ik volwassenen vanuit een holistische levensvisie. Dit wil zeggen dat lichaam en geest één zijn en energetisch op elkaar inwerken. Ik ga op zoek naar de oorzaak van binnenuit. Ik werk zowel met kinderen als met volwassenen die vastlopen in patronen en onderlinge relaties. Ook ziektes en lichamelijke klachten zijn een duidelijke aanwijzing om van spoor te wijzigen. Het kunnen diverse aandoeningen zijn waar tot nu toe geen oplossing voor is gevonden.

Holistische psycholoog

Middels gesprekken en andere methoden kom ik op een dieper niveau achter de antwoorden op jouw hulpvraag. Samen komen we snel tot de kern van het probleem. Ik help jou om erachter te komen wie jij eigenlijk bent, wat je voelt, wat je werkelijke wensen en verlangens zijn en hoe je hiernaar kunt leven.

Ik mocht reeds het verschil maken bij burn-out, onzekerheid, relatieproblemen, communicatieproblemen, conflicten binnen familie, gezin, collega’s, rouwverwerking, gecompliceerde rouw, en lichamelijke storingen. Het is gebleken dat na enkele sessies al verbetering merkbaar is.

De 5 lagen van de mens

Ik werk vanuit de visie dat de mens uit 5 lagen bestaat, namelijk:

  • De fysieke laag: je lichaam. Hiertoe behoren voeding, beweging, lichamelijke klachten en ziektes.
  • De vitale laag: je energie, je gedrevenheid. Hier kunnen bijvoorbeeld verslavingen voorkomen.
  • De mentale laag: je gedachten, overtuigingen en zelfbeeld.
  • De emotionele laag: je emoties, vreugde en verdriet, angsten en boosheid.
  • De spirituele laag: je diepste gevoel en intuïtie. Hier is het kalm en rustig en ben je in verbinding met je creatieve scheppende bron. Hier kunnen problemen voorkomen rond religies, eenzaamheid, het overlijden van dierbaren of van jezelf, en de zoektocht naar de zin van het leven.

Afspraak maken?

Heb je interesse in mijn werkwijze of heb je hier vragen over? Neem dan contact met mij op. Het intake gesprek is gratis, de sessies zijn Є 40,- euro per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515-78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek