Ben ik goed genoeg?

Jonge mensen kampen met veel onzekerheden over zichzelf. Ben ik goed genoeg, mooi genoeg, slank genoeg zoals bij anorexia, maak ik niet teveel fouten zoals bij faalangst, ben ik leuk genoeg, hoor ik er wel bij? Het zoeken naar bevestiging buiten jezelf maakt je klein en onzeker. Steeds weer is daar die kritische stem en twijfel in jezelf. Bij mij kun je ontdekken dat je een prachtige unieke kern hebt. Deze kern in jou bevindt zich in het gebied van het hart en ziel. Daar is veel rijkdom te vinden. Je kunt een bewuste keuze maken om te groeien in liefde. Eerst komt de liefde voor jezelf, en dat is niet egoïstisch. Van daaruit kun je ook liefde voelen voor een ander. Naarmate je meer liefde voelt voor jezelf, zal de kritische stem in je verdwijnen naar de achtergrond. Zo heb je geen of veel minder bevestiging nodig vanuit de wereld om je heen en in jouw relaties met anderen krijg je meer zelfvertrouwen, vertrouwen in jezelf!
.
Ben ik goed genoeg?