Effectieve gezinscoaching

Bij Gezinscoach Bolsward kun je terecht voor effectieve gezinscoaching. Soms zit het allemaal wat tegen en gaan de dingen niet zoals je gehoopt had. Er spelen zich allerlei zaken af binnen het gezin of bij je kind, hierbij wil je graag bijsturen maar dit krijg je niet voor elkaar. Er is meer aan de hand, maar je komt er niet bij. In dit geval sta ik graag voor jou klaar als jeugd- en gezinscoach. 

Persoonlijke gezinscoach in Bolsward, Friesland

Als gezinscoach heb ik veel ervaring en affiniteit met kinderen. Ik ben niet alleen psycholoog, maar heb daarnaast veel ervaring met familierelaties. In de tweede helft van mijn leven heb ik een hbo-opleiding Psychologie afgerond aan de Academie voor Integrale Menswetenschappen. Hiermee ben ik in de mogelijkheid om te onderzoeken wat er nu eigenlijk speelt en dit te coachen in positieve richting.

Diverse werkvormen van systeemtherapie

Spelen er bepaalde problemen binnen het gezin, bijvoorbeeld veel ruzie of problemen bij één gezinslid? Via mijn holistische werkwijze probeer ik de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dat wil zeggen lichaam en geest werken energetisch op elkaar in. Ik hanteer verschillende werkvormen om de oorzaak naar boven te krijgen. Dit kan via gesprekken, een tekening, visualisaties, mindfull coaching of lichaamstaal. Er zijn genoeg mogelijkheden om dieper in jezelf te duiken en zo de antwoorden te krijgen waar je in het dagelijks leven niet bij kunt. Als mens projecteren we onbewust dingen van onszelf op onze kinderen, dit spiegelen zij vervolgens weer aan ons. Ik help jou graag om bepaalde zaken uit elkaar te halen en weer helder te krijgen. Op deze manier kan iedereen binnen het gezin weer zichzelf zijn.

Herken je dit?

  • Mijn kinderen maken constant ruzie met elkaar
  • Mijn kind luistert niet naar me
  • De sfeer in huis is negatief en er zijn veel woordenwisselingen
  • Ik wil een beter contact met mijn kind
  • Mijn kind heeft driftbuien en schreeuwt heel hard
  • Mijn kind is angstig of in zichzelf gekeerd
  • Mijn kind plast in bed
  • Er zijn andere problemen

Samen komen we tot opheldering van het probleem. We bekijken per sessie welke stappen er nog nodig zijn. Het is gebleken dat na enkele sessies al verbetering merkbaar is.

Je kunt mij ook benaderen voor hulp bij problemen in volwassen familie-relaties. Liefdevol en creatief zet ik mijn wijsheid in bij het zoeken naar oplossingen zodat er weer rust en vertrouwen kan groeien.

Afspraak maken?

Ik  nodig je uit om samen met mij op reis te gaan in je innerlijk en zo de kwaliteit van je leven te verhogen. Heb je interesse in mijn psychologische hulp of heb je hier vragen over? Neem dan contact met mij op en plan een gratis intake-kennismaking. De kosten voor de sessies zijn € 40,- per uur. Hiervoor kun je bellen naar 0515-78 14 10, een mail sturen of een bericht achterlaten via het contactformulier op deze website. Ik sta je graag zo snel mogelijk te woord.

Gratis kennismakingsgesprek


Blogs